Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Monday, 20 August 2012

Aidilfitri 2012 thru my iPhone

As'salamualaikum buat SEMUA rakan2 & sanak saudara yang mengenali saya :)
ok,ok..memang bukan aku la kalau dalam blog sendiri nak guna ayat ganti diri "Saya"..

 dalam blog aku memang sangat jarang pakai ayat ganti diri "saya" sebab paling utama,
ada 4 huruf nak kena taip & huruf2 nya jauh!..haha
lagipun lebih natural & selesa aku membahasakan diri aku sendiri AKU dlm blog AKU sendiri..

ok,sebelum aku melalut lebih jauh,nih entry blog untuk Aidilfitri 2012.
Koleksi2 foto yang aku snap & Edit HANYA menggunakan iPhone 4 jer..
al-kisahnyer Hari Raya memang aku malas nak galas dSlr..dah le besor,berat,malas laa..
so,dslr aku kasi sedara kecik aku jer yg pegang.aku plak snap foto pakai iPhone jer..
lagi seronok sebab anytime aku bole snap & edit terus kalau ada free time. (sambil dengar khutbah raya pun aku sempat lagi edit foto)
______________________________

* Surprise ;) *

Read more!