Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Monday, 13 February 2012

DAY 54 (20/8/2011) - Snapshot Photo







Antara SNAPSHOT yg aku belum berkesempatan nak upload dulu :p haha..
memang perangai aku malas giler nak upload photo..ditambah pulak dengan kerja2 lain yg lebih penting perlu aku selesaikan ;)

Gambar2 nih adalah untuk entry DAY 54 (kasi click red font untuk full blog entry).
ada banyak aku snap gambar tapi yg sempat aku up untuk entry tuh hanya sikit jer..
serabut la 1 entry skali nak up 20 gambar macam tuh :p

hermm..malas nk bebel panjang2..korang layan jer la gambar2 yg x seberapa nih..
di ingatkan sekali lagi dr awal2 dulu aku fah cakap...gambar2 dlm blog aku SEMUA gambar2 SNAPSHOT jer..
gambar2 bercuti aka gamba asal dan ...aku x der masa nak pikir sangat untuk snap gambar2 artistik (walaupun ada beberapa yg cuba aku bwt tapi x sampai hasil dia  hehehe)

As'salamualaikum :)
____________________________








OWH2..yg ni pulak gambar2 dr entry DAY 54 tu sendiri aku re-upload balik sumbat dlm sini :p
_____________________







* lake nearby Hotel inside Hungarospa *

* i love Summer Holiday =D *






0 Comments:

Post a Comment