Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Monday, 9 January 2012

Recent Video with ApertureKU - Wedding

Sedar tak sedar dah 2012..

last entry aku itu hari beberapa minggu sebelum tamatnya tahun 2011..
well,aku terasa cepat masa 2011 berlalu bagi aku...SEBABNYER,
4 bulan aku berada di perantauan,so bila balik2 Malaysia jer aku terasa seperti pulang ke dunia asal & telah kehilangan 4 bulan dalam hidup dunia asal aku..




Sedar tak sedar dah 2012..

LAST ENTRY aku itu hari beberapa minggu sebelum tamatnya tahun 2011..
well,aku terasa cepat masa 2011 berlalu bagi aku...SEBABNYER,
4 bulan aku berada di perantauan,so bila balik2 Malaysia jer aku terasa seperti pulang ke dunia asal & telah kehilangan 4 bulan dalam hidup dunia asal aku..


Begitulah yang selalu terjadi setiap kali aku merantau ke luar negara...2005,2007,2009,2011...
setiap kali travel,minimum 2 bulan..paling lama 9 bulan tahun 2007..terasa tahun2 itu hilang terbang berlalu macam xder benda yg berlaku pun dalam dunia asal aku..Dunia di Malaysia..

eceh2..pelik betul aku buat entry ayat ala2 tulis novel pulak..:p

okok,lately aku sedikit sibuk dgn job2 wedding video..hujung tahun,semua pun nak ambik kesempatan nih melangsungkan perkahwinan mereka..so,untuk wedding2 planner,hotel,catering,mak andam,pak andam,dewan,photographer,videographer & macam2 lagi orang yg kasi servis untuk majlis perkahwinan nih akan sibuk la nak memenuhi permintaan pasangan pengantin..

aku yang bergerak secara solo shooter pun terasa jugak sibuk dia..
bukan sekadar sibuk on site jer..tapi post production nak edit video pun bertambah sibuk gak..
masih banyak video2 yg perlu aku edit & masih menunggu giliran..
nak siapkn Travelogue & video Travelogue pun tak menyempat..tapi insya'allah aku try untuk buat sikit2..

OK! terus ke benda yg aku nak share harini..

nih berkisar pasal video job untuk pasangan Atiqah & Azad..
serba sedikit pasal dorang la..baru syiok kita mengenali skit pasal dorang nih..

dorang 2 nih katanya tak kisah kalau nak berlakon atau apa2 aja depan kamera mesti boley punya..
permulaan memang cam boleh..tapi sampai 1 tahap dorang sendiri pun jadi x tentu hala nak berlakon...hehe sikit jer pun suh berlakon :p

TAPI,time candid memang dorang nih dah serupa kanak2 riang..lebih selesa candid video dengan dorang nih sebab lebih natural...
lagi2 si Azad tuh..time dia x disuruh berlakon,memang macam2 perangai dia keluar..
sepanjang shoot video dorang aku bantai gelak jer dgn watak katun dorang 2 nih..lagi2 si Azad lar..:p

well,Tahniah pada mereka ber2 sebab telah selamat di ijabkabul & bersanding pada 11 & 12 Nov 2011 lepas..
TERIMA KASIH banyak2 sebab memberi kepercayaan & peluang untuk aku handle video untuk korang ber2 nih.. walaupun semuanya sedikit rushing & last minute,tapi berjalan lancar kan :)
ok lar,korang enjoy la video dorang 2 nih :)
owh2! jangan lupa rate,comment & subcribe kt Vimeo,Youtube & fb page ApertureKU kalau sudi :p
_____________________________________

:: Love Story & Solemnize Video ::



yang nih REVIEW mengenai video love story dr si Atiqah sendiri :)


:: Wedding Reception Highlights Video ::




yg nih REVIEW dari Atiqah juga mengenai video Reception dorang nih :)

silalah PLAY video diatas tuh kt dalam website VIMEO sendiri..kalau play kt sini HD quality dia x nampak sngt..ok ;)

HAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa..baru teringat! nih video 'Merepek Make Kerepek' aku yg pertama yg sempat aku upload time 1st January 2012 itu hari...
sebenarnya dah siap sebelum tahun baru,cuma x sempat nk upload..
____________________________






0 Comments:

Post a Comment