Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Tuesday, 24 January 2012

DAY 58 (24/8/2011) - "New Apartments,New Adventure"

* very sweet couple *

Semalam tak bawak kamera..
menyesal giler sbb ada hot air ballon main2 di langit waktu sunset petang..


Read more!

Monday, 9 January 2012

Recent Video with ApertureKU - Wedding

Sedar tak sedar dah 2012..

last entry aku itu hari beberapa minggu sebelum tamatnya tahun 2011..
well,aku terasa cepat masa 2011 berlalu bagi aku...SEBABNYER,
4 bulan aku berada di perantauan,so bila balik2 Malaysia jer aku terasa seperti pulang ke dunia asal & telah kehilangan 4 bulan dalam hidup dunia asal aku..


Read more!