Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Monday, 20 August 2012

Aidilfitri 2012 thru my iPhone

As'salamualaikum buat SEMUA rakan2 & sanak saudara yang mengenali saya :)
ok,ok..memang bukan aku la kalau dalam blog sendiri nak guna ayat ganti diri "Saya"..

 dalam blog aku memang sangat jarang pakai ayat ganti diri "saya" sebab paling utama,
ada 4 huruf nak kena taip & huruf2 nya jauh!..haha
lagipun lebih natural & selesa aku membahasakan diri aku sendiri AKU dlm blog AKU sendiri..

ok,sebelum aku melalut lebih jauh,nih entry blog untuk Aidilfitri 2012.
Koleksi2 foto yang aku snap & Edit HANYA menggunakan iPhone 4 jer..
al-kisahnyer Hari Raya memang aku malas nak galas dSlr..dah le besor,berat,malas laa..
so,dslr aku kasi sedara kecik aku jer yg pegang.aku plak snap foto pakai iPhone jer..
lagi seronok sebab anytime aku bole snap & edit terus kalau ada free time. (sambil dengar khutbah raya pun aku sempat lagi edit foto)
______________________________

* Surprise ;) *

Read more!

Sunday, 22 July 2012

DAY 65 (31/8/2011) - "Aidilfitri,Independence Day & Spinning Bells"

*me with the spinning bells*
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!
untuk negara tercinta MALAYSIA..
Malaysia tetap dihatiku walau jauh mana pun aku merantau..
di Malaysia macam2 ada..nak kata SEMUA ada belum sampai lagi tahap tuh..
tapi MACAM2 dah kira cukup bagus dah :)

Read more!

Monday, 11 June 2012

DAY 64 (30/8/2011) - "Selamat Hari Raya 2011"

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..

ikutkan tarikh entry nih DIBUAT memang la hari raya..
tapi aku hapdet masuk dlm blogspot
SEBULAN kemudian..maksudnya 30hb September..
*itupun kalau masih sempat kejar dateline la*

11/6/2012 - Hahahaha..nampak gayanya aku terlambat kaw2! aku upload entry nih berbulan2 lamanya :p
___________________________
* government hall or sort of :p *


Read more!

Saturday, 14 April 2012

DAY 63 (29/8/2011) - "Ramadhan Terakhir,Kesedihan Selamanya"

*folks dance*
Isnin..RAMADHAN TERAKHIR 2011..

Plan awal nak pergi Debrecen jalan2 & berbuka kt HALAL FOOD
tapi disebabkan bangun dah tengahari..so,cancel pergi Debrecen
tapi tukar pergi ke TESCO..

Vimeo
Read more!

Friday, 30 March 2012

DAY 62 (28/8/2011) - "Final Day Summer Holiday"

* Hungarian Folks Dance *

Hari Ahad…
baru aku tau harini rupanya adalah HARI TERAKHIR
untuk kitorang bwt show dlm Hungarospa!

Read more!

Sunday, 18 March 2012

DAY 61 (27/8/2011) - "Neighborliness of Hungarian"

*local / Hungarian folks dance*

owh SABTU YG SANGAT HAPPY..
sila la click READ MORE dibawah untuk cerita lanjut..

Read more!

Friday, 24 February 2012

DAY 60 (26/8/2011) - "Kehidupan Harian Aku"

*my daily life in Hajduszoboszlo*

Salam,
cila kelik butang READ MORE dibawah untuk bacaan penuh entry hari ke ENAM PULUH (60) ini..



Read more!

Monday, 13 February 2012

DAY 54 (20/8/2011) - Snapshot Photo




Read more!

Sunday, 5 February 2012

DAY 59 (25/8/2011) - "Food,Food & Boxing!"

* Boxing! *

sedar tak sedar dah hari khamis..
setiap kali bwt yoyo job kt luar negara mesti akan sibuk dgn aktiviti harian
yg hampir sama..

penat dgn benda yg sama diulang2 sehingga tak perasan setiap hari tuh hari apa sebenarnya..
Read more!

Tuesday, 24 January 2012

DAY 58 (24/8/2011) - "New Apartments,New Adventure"

* very sweet couple *

Semalam tak bawak kamera..
menyesal giler sbb ada hot air ballon main2 di langit waktu sunset petang..


Read more!

Monday, 9 January 2012

Recent Video with ApertureKU - Wedding

Sedar tak sedar dah 2012..

last entry aku itu hari beberapa minggu sebelum tamatnya tahun 2011..
well,aku terasa cepat masa 2011 berlalu bagi aku...SEBABNYER,
4 bulan aku berada di perantauan,so bila balik2 Malaysia jer aku terasa seperti pulang ke dunia asal & telah kehilangan 4 bulan dalam hidup dunia asal aku..


Read more!