Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Saturday, 17 September 2011

DAY 46 (12/8/2011) - "London Riots & Typical Malaysian"

* Sunset - Awan Garang *

Hari ke-12 kita berpuasa
yg aku ingat cuma hari ini adalah hari Jumaat
itu jer..
tak pasti apa yg aku bwt sbb aku tulis nih pun hari isnin mlm..haha
sibuk dgn upload entry baru dlm blog & ngantuk tertido dpn laptop jer..

Fb comment box nih kalau x nampak kena pergi ke MAIN PAGE untuk entry nih ok..FB update skang nih sengal la..apps dia bnyk problem..ke aku jer yg problem?


Read more!

DAY 45 (11/8/2011) - "Learing Foreign Language"

* gamba pembuka untuk entry nih - amacam?over kan? haha *
Untuk hari ke 45 nih tak moh citer panjang2..
try pendekkan skit jer kot..
ahhaha
kalau FB comment box nih x menjelma,sila la masuk ke main page blog ini untuk kondem & komen anda :)



Read more!