Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Wednesday, 31 August 2011

DAY 33 (30/7/2011) - "Classic Ironman"


2 hari lagi dah nak puasa..hari ni SABTU..puasa Isnin 1st August 2011..Hujan lebat dr semlm tadi..sampai ke jam 4pm pun hujan gak..

Aku rasa by that time aku up entry nih..MESTI DAH NAK RAYA KAN?!?..yer la.cuba kira2 balik..aku tulis entry pada hari kejadian..tapi aku up entry SEBULAN KEMUDIAN…so,aku just nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI bwt SEMUA yg membaca entry nih & mereka semua yg mengikuti perkembangan diri aku dari entry yg PERTAMA sampai la sekarang nih..

UCAPAN RAYA & MERDEKA untuk aku plzz :p


Read more!