Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Saturday, 27 August 2011

DAY 30 (27/7/2011) - "Hujan Emas & Hujan Batu"

* statue pakcik nih sngt iconic dgn town Hajduszoboszlo..cuma korang kena GOOGLE sendri ler :p *

HOW YEAH!! HARI KE-30..
hari Rabu..
DAH CUKUP SEBULAN di tanah EROPAH…HUNGARY..
fuh..maknanya korang akan baca entry nih sebulan selepas dari TARIKH asal aku tulis..
27 OGOS 2011 kan harini??
hermmm…camtuh nnti hari ke-90 hari terakhir nak balik Malaysia nnti mesti la aku dah kt rumah..
haha..

lagi la senang aku nak monitor comment2 di MAIN PAGE walaupun xder sesaper nk komen pun..hahaha!!


Read more!