Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Friday, 26 August 2011

DAY 29 (26/7/2011) - "Blog CARA AKU"

* aku bersarapan dgn roti & kopi ajer.. *
hari SELASA…hari ke-29 bulan JULAI 2000sebelas..

plan nyer nk g bwt demo dlm HUNGAROSPA mcm kebiasaannyer..
tapi…
ntah ler..minggu nih mcm musim hujan awal2 dulu datang balik..
asyik hujannnn jer..
alang2 dah hujan per lagi..
SAMBUNG TAIDO LAAA!! hahaha
LAGI SEKALI komen untuk ENTRY ni pulak :p

Read more!

DAY 28 (25/7/2011) - "iLmu Bersepah,Bukan Kedekut,Tapi Berusaha"

* sajer snap *

hari ISNIN..hari ni hari ke-28 di TANAH EROPAH - Hajduszoboszlo..
leceh nk tulis ejaan yg sebenar sbb dlm Hungarian language ada banyak sangat huruf yg ada titik2 kecik dgn tanda koman ntah mana2 bersepah2..haha

KEKEJAMAN BERULANG..komen lagi kalau korang rasa boring membaca 3 entry dlm SEHARI! haha!

Read more!

DAY 27 (24/7/2011) - "Extra Large,Extra Weight & Extra Charge!"


*semlm ngantuk giler+enjoy melayan wi-fi sampai malas nk tulis blog.so,tulis pada 25hb Julai untuk entry nih*

hari ahad..cuma untuk 3 hari 2 malam sahaja duduk kt blik bawah Hotel Bunggal├│ (Kabin House)…bilik yg sempit.tapi ada laman yg menarik untuk duk lepak2 santai..
LAGI KEJAM comment box kt main page :p

Read more!