Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Monday, 22 August 2011

DAY 25 (22/7/2011) - "Aku Murung,Boring & Lazy Day"

* Hajdúszoboszló with Love *

PALING MALAS BERPINDAH2..*berpindah lagi!*
perghh..bukan apa,aku nih malas nk kemas balik luggage aku 2,3 kali pastu nak menariknyer dah la berat giler!!
BERAT GILER ok..
dekat2 30Kg..kalu hard case luggage xper gak sedap menolak..
nih luggage yg soft cafe..kalu dah berat camtuh jadi lendut jer isi nyer..
perghh..cam menarik anak lembu balik kandang waktu petang daa leceh nyer..



3 entry dlm sehari..tapi berkali2 aku sambung tido sbb penat+ngantuk..apa KOMEN anda?
sengal atau cemerlang?
Read more!

DAY 24 (21/7/2011) - "Salah Up Photo"

* walaupun sudah berumur lanjut tapi masih cekal bekerja(kot) untuk meneruskn
hidup2 seharian..aku paling xleh control feel kalu tengok warga emas di jalanan..*

Ok,sebenarnya entry nih hanya ada GAMBAR SAHAJA...sebabnyer???


Read more!

DAY 24 (21/7/2011) - "Disney & Self Experience"

* Hungary adalah RIGHT-HAND SIDE driving *



Bangun pagi cam biasa DENGAN MALASNYA!
815am dah bangun mandi manda terus break1st..
harini g 1 lagi town..aku xleh nak hafal sangat la nama2 town kt sini..
susah bebenor nak hafalnya…
NAK SEBUT PUN TERBELIT2 LIDAH…inikan pulak nak menghafal..! haha!!

Memberi sedikit kata2 semangat amatlah bernilai bwt masa ini kerna ucapan2 HARI RAYA bole membuat diri ini berubah menjadi incredible hulk


Read more!