Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Saturday, 13 August 2011

DAY 16 (13/7/2011) - "4 Star Hotel,Free Food & Bedal jer lah.."

*mana anak melayu lain di Hungary nih??xder ker kwn2 korang kt sini?*
- Jalur Gemilang kelihatan tuh dibelakang beg si Aril

Dah masuk minggu ke-2 kt Hajduszoboszlo,HUNGARY…harini hari ke-16 tapi HARI PERTAMA pindah masuk SILVER HOTEL..4 bintang la sangat..
dinner pertama tadi not bad la..aku belasah makan nasi,ikan wedges dessert dia ice cream yg sedap..coklat & vanila ditambah limpahan coklat cair & whipped cream pakai spray2 lagi tuh..hahaha sedap pulak ice cream dia..
ok,mulai esok ice cream dorang akan menjadi dessert utama aku! ahahha..
“welcome drink” dia style giler..aku tengok cam air sparkling strawberry jer..
masing2 dpt sorang 1..toss drink sedas aku minum…
hadoiii…sekali cocktail daa…ada alkohol..teuw!aku nih dah la bukan kaki alkohol2 nih..
pait giler airnyer..haha

Read more!

DAY 15 (12/7/2011) - "Debrecen Trip,Lego & Jamban"

* yeayy HARINI nak g Debrecen *

*sengal giler entry nih xdpt nak up semalam..ngantuk+penat giler..tido sambil duduk..laptop kt riba jer..huhu*


kalau la aku nih boleh membaca BURUJ2 di angkasa tuh..senang untuk aku ceritakn disini betapa indahnyer langit waktu malam di Hajduszoboszlo,HUNGARY..
*perghhh..ayat tak bleh blah haha*

Read more!