Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Saturday, 6 August 2011

DAY 9 (6/7/2011) - "Dress Up,Mess Up!"

*cowgirl beraksi! yeaaaHAAA!*
________________________

HALUUUUU…..SZIASZTOK!
sebutan dia si-yoz-tok yg bermaksud HI! untuk lebih dari 1 org

Jó napot (yo-na-pot) - good morning/good day in hungarian..
ok itu dia kelas bahasa HUNGARY kita untuk hari ini..
harap korang yg still sudi membaca sampai ke hari-9 ni dpt le sedikit sebanyak ilmu2 bahasa Spanish & Hungary yg aku kongsikan..
owh,tidak dilupakan juga bahasa2 kasar yg aku gunakan..huhu,sory yer pada mereka2 yg tidak selesa dgn penggunaan ayat2 itu disini..
disebabkan INI BLOG PERIBADI sya..jadi ikut suka sya la nak tulis apa..
*aku suka tulis apa yg aku pikir*


ahh…jam 11 bangun pagi TERUS MANDI tanpa buang masa…
perghhh,budget rajin giler la bangun2 terus g mandi..haha
sedangkn aku mandi awal2 sebab tak nak tengah sedap2 layan fb tetiba jer dorang ajak keluar g makan lunch jadah semua..
hahahaHARINI..
nak citer skit pasal WIFI kt apartment kitorang nih..
click READ MORE la bai kalau nak baca full entry ;p
Read more!