Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Thursday, 4 August 2011

DAY 7 & 8 (4 & 5/7/2011) - "Padat,Melekat,Bergetah & Sendat"


*night life dorang,jenjalan,dinner,dancing & chilling2*
_________________

HARI ke-7 & ke-8 aku tulis sekaligus..sebabnyer hari ke-7 semlm tak menyempat langsung la bwt..
bangun jer dah la lewat giler..aku rasa aku bangun dlm jam 1ptg atau 3ptg kalau x silap hahaha..

hermm,penat sangat pada mlm hari ke-6 tuh..bwt apa yeh?hermm…korang baca sendiri jer la entry kt bawah tuh..hahaha

*sambil menaip pada waktu ini,aku duk pikir,blog aku follower memang kurang,so ADA KER YG BACA??*
kalau korang nak baca full post,sila click READ MORE kt bwh tuh ;)

Read more!