Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Wednesday, 3 August 2011

DAY 6 - 3/7/2011 "Birthday Boy,Language Classes & More Food.."

*semua ni bilik locker..ada lebih dr 400 bilik..kecik jer,bole simpan segala macam brg & bole tukar baju*
- reger dia 1000forint (ft) = Rm16
____________________

Kivanok!..bahasa Hungarian untuk Good Morning..tapi ejaan sebenarnya kívánok
1 lagi Jó reggelt (yo-rek-get) sama gak maksud dia selamat pagi:)

haha..mana la aku nak reti eja yg betul2..leceh nak cari keyboard key dia..

hari ke-6 di Hungary…jam 11:15am…aku terjaga awal 1030am tadi pun sebab nk g toilet..haha
giler tido x aman sial..si Fabian ni punya enjin v12 daaa…
kruukkk…krookkk…berdengkur jer kalu tido..x pernah nak senyap..
okok,jom sambung tido balik..untuk 2,3jam lagi tido..hahaha
BYE…

click READ MORE kt bwh tuh untuk FULL POST
________________

Read more!