Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Monday, 26 December 2011

DAY 57 (23/8/2011) - "Hot Air Ballon & Sunset"

* sunset with Hot Air Ballon :) *

Disebabkan semalam dah penat kendong kamera jenjalan kt Debrecen,
harini aku amek keputusan untuk merehatkan kamera sehari..
sebenarnya penat dowh bawa kamera tiap kali bwt show..




Sebelum kita mulakan entry Travelogue "Passport to Europe : Nazri Arshad" nih,aku just nak share my recent video works yg aku shoot seminggu selepas aku pulang ke tanah air..
a little bit rushing untuk shoot video nih sbb semua pun last minute..


sorry jugak untuk kawan2 yg selalu follow blog aku TAPI aku x sempat nk update entry Travelogue "Passport to Europe : Nazri Arshad" nih..
sibuk dok ngadap video + kitaran hidup harian telah berubah..baca ENTRY NIH untuk cerita lanjut pasal aku & ada 2 video BARU jugak dlm tuh :D:D
owh yeah,plz view in HD mode for better quality
(video kt bwh nih quality skit mengecewakan aku,tak dpt seperti apa yg aku nak..tapi process berjalan dgn lancar walaupun aku rabak penat giler)





owkeyh! video sudah tengok!??! kalau belum tengok SILA LA TENGOK DULU KT DALAM VIMEO terus..baru syiok.view dlm blog kurang memuaskan nafsu :)
dah selesai tengok video?? ok,mari kita sambung balik dgn entry Travelogue aku nih..
very short text tapi BANYAK FOTO2 yg di snap menggunakan PnS camera jer :p

"Passport to Europe : Nazri Arshad" | DAY 57 (23/8/2011) - "Hot Air Ballon & Sunset"


Disebabkan semalam dah penat kendong kamera jenjalan kt Debrecen,
harini aku amek keputusan untuk merehatkan kamera sehari..
sebenarnya penat dowh bawa kamera tiap kali bwt show..


minggu nih,hari dah mula SANGAT PANAS!
dah le hati nih tengah panas dgn perangai si Daniel tuh..
tambah pulak main yoyo bawah panas2 terik..
perghh,PUASA aku goyah jugak la harini..
___________________________

* search for Párai Vajna & read about him :) *

* this 2 South American guys looks like AFRICAN/INDIAN because of the skin color :p *
dah ler kitorang duduk berempat dlm sebilik besar..
dah serupa orang bujang..
_________________

* our room's door..everynight im always sitting at the table outside for online & updating my blog *
* Diego & Fabian take the main bed..view to right hand side from our room door,
behind the standing fan is Daniel's bed & toilet is right hand side *


* this is view from Daniel's bed,our room's door at left hand side & my bed at the right of the wardrobe *
* and this is my bed :D:D..my LARGE luggage in the middle & my cloth inside the wardrobe..from bottom till 3rd level is my stuff :D *

Summer Holiday kt beberapa Europe country ada yg dah habis hari ahad semalam (21/8/2011)
kt western country cam US dah start sesi skola baru pun..
cuma kt Hungary nih akan start sesi skola bulan september nih..

ok,benda tadi tuh TIPS TRAVELER ok..

kalau nak datang bercuti di EUROPE country,silalah datang
dr bulan hujung JUNE hingga penghujung AUGUST..
September mostly banyak yg dah start sesi persekolahan baru..
________________

* watch this pizzéria EVERYDAY during fasting month..boringgg>

* this is our space for yoyoing..very hot,little shades from trees BUT,alots of hotz women with bikini's +awesome sunset view Everyday :D*

summer holiday dah nak habis,tapi CUACA BERTAMBAH PANAS!
ingatkn cuaca kurang skit panas..

waaa,harini aku sangat2 moody & tak bersemangat langsung nak main yoyo..
nak citer lebih lanjut pasal moody aku malas plak,
nanti ada yg kata aku nih
“OVER SHARING”..semua benda peribadi pun nak share..
kecoh,poyo,childish jadah semua lar..
__________________


* my BORING face,frustrated with many things *

so,kita tukar tajuk citer kita..

haaaaaa,harini SANGAT MENYESAL tak bawak kamera!

time petang tadi ada pulak geng2 Hot Ballon semalam kt town Debrecen
*owh lupa,btw entry sebelum nih aku lupa nak upload gamba2 dia..bnyk gamba aku snap time Hot Air Ballon kt Debrecen semlm*
bwt sesi terbang kt ruang angkasa town Hajduszoboszlo!!
arggghhh!!! cuaca dah la cerah! langit membiru!
Ballon yg fly petang nih pulak ada dlm 12 biji!
_______________________

* OMG! nice moment! love them all! but i left my camera at home,just use Diego's compact camera,can't zoom that much :( *

* sunset view from Hungarospa beach strand *

* 1 of the Hot Air Ballons..this 1 is super close with us.very low..like 30-50m above from us *
* Kirá or maybe Kárina is enjoying the moment ;D *

perghh meriah dowh langit town nih!
kena pulak SUNSET TERBAEK petang tadi!
cis2! sangat menyesal tak bawak kamera..
banyak sangat moment2 yg sangat jarang dapat aku tengok petang tadi..
lagipun bagi pengunjun Hungrospa sendiri merasakan moment langit petang summer holiday kali nih sangat2 rare untuk dorang dapat tengok lagi pada tahun2 akan datang..
______________________





last2 belasah pakai camera compact Diego jer..
snap pakai ifon aku bukan gempak mana pun hasil gambanyer..
nak citer banyak pun susah,so
aku share gambar jer la dgn korang..
nih gamba snap pakai compact camera diego jer..
ok enjoy!
______________________________


* flies infront of lens :p *

* love the moment..AWESOME sunset + nice reflection *

* is going down *





*esoknyer aku bawak la camera aku konon2 nak snap lagi moment yg sama..sekali,hanya untuk harini jer ada hot air ballon kt Hajduszoboszlo cis2! >



0 Comments:

Post a Comment