Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Wednesday, 16 November 2011

DAY 55 (21/8/2011) - "Free Flow Water & Lovely Chicks"


* only on Summer Holiday *
AHAD!!..

harini adalah SUMMER HOLIDAY terakhir untuk beberapa negara eropah..
kt United States pun sama final day for summer holiday dorang untuk season 2011 nih..
tapi untuk Hungary masih ada seminggu lagi cuti dorang..
bertambah PADAT hari2 penghujung cuti disini..
manusia bertebaran & bergelimpangan
baring di bawah pancaran matahari..





*yehaa...fb comment box sudah kembali active :D..anda boleh K&K kondem&kutuk / C&C comment&condemn pasal entry,foto atau diri sya sendiri menggunakan FB comment box itu ok haha*



AHAD!!..

harini adalah SUMMER HOLIDAY terakhir untuk beberapa negara eropah..
kt United States pun sama final day for summer holiday dorang untuk season 2011 nih..
tapi untuk Hungary masih ada seminggu lagi cuti dorang..
bertambah PADAT hari2 penghujung cuti disini..
manusia bertebaran & bergelimpangan
baring di bawah pancaran matahari..

SEPARUH BOGEL sudah semestinya..
hahaha..
yg TOPLESS BERSEPAH!!..
tapi LELAKI lar..

HAHAHAHA!!!!
_______________________

* sexy beach *

aku pernah citer awal2 entry dulu kan pasal pernah nampak beberapa topless girl
yg daring giler kt public..

ada jer sebearnya tempat untuk topless girl bersidai..tapi restricted area untuk girls & women only la..
yg lagi 1 tuh plak naturis island..
laki & pompuan leh bogel ikut suka dorang nk bersidai..
pulau kecil yg dikelilingi dgn semak2 tinggi..

nih nak citer pasal shoot video kt tasik & spot yg sama dengan entry SEMALAM..
org main kayuh2 sampan tuh & sunset..
TAPI AKU SENGAL SEBAB SHOOT  video sunset SANGAT SIKIT!!
selebihnya video org main sampan jer..

HAR-am JAD-dah betul lar..
LENS AKU PATAH LAGI!
_____________________

* Fun Fair in Hajduszoboszlo town *

ingat tak LENS PATAH entry dulu tuh??*click perkataan warna merah tuh*

lens yg patah dulu tuh aku dah repair balik..
tapi disebabkan aku x jumpa kedai jual gam gajah so aku ketatkan
screw dia cam biasa jer..
ketat memang ketat,tapi lubang dia tuh sebenarnya dah patah x sambung dgn body lens dah pun..
so memang longgar la neck lens tuh..

time tuh tengah nak try shoot video ULAR tepi tasik sebenarnya..

mula2 aku nak shoot video katak tepi kolam..tapi tetiba baru aku perasan dekat dgn katak tuh
aku nampak ada sekor ular besar ibu jari tepi kolam tengah nk 'serang' katak tuh..

dah pakai tripod jadah semua aku try la tilt down kan kamera aku..disebabkan aku pakai lens murah 18-55mm jer,
so zoom range x cukup sampai kt ular tuh..
aku rendah kan kamera aku serapat yg boleh tanpa menakutkn ular tuh
* sebenarnya aku yg takut ular tuh gigit aku :p *
_____________________

* they love to take free flow water from this place *


KEDEGANG! lens aku yg longgar tuh PATAH SEKALI LAGI!

aku berdiri betul2 tepi dgn tebing tasik,
lens tuh patah dan
bergoleng2 menuju terus ke dalam tasik tuh!!
aku TERKESIMA 2 saat melihat lens tuh bergolek jatuh..:O

aku takut nak tangkap lens sbb Ular tuh masih disitu! *takut kena patuk & gigit!*

aku takut kalau aku cuba tangkap lens yg sedang bergolek ke tasik tuh aku jatuh &
akan menyebabkan aku basah kuyup & lemas didalam tasik bersama2 dengan KAMERA AKU
hanya disebabkn nak ambik lens tuh..

dlm masa 2 saat berpikir jadi MENNGONG tuh
aku pantas melepaskan TENDANGAN PENALTI kt lens aku!!!

KEDEGANG! lens aku terbang naik atas tebing tasik semula!
hampir2 jer masuk dalam tasik,
ntah camner aku bole reflex reaction sepantas tuh tanpa memikirkan aku bakal tergelincir
jatuh kedalam tasik!!
______________________


* kids,women,old folks,they all love it so much! *

tapi aku bernasib baik,aku tak jatuh tergelincir & lens aku sempat aku sambar balik sebelum
totally jatuh bergolek semula jatuh dlm tasik!

FUHHHHHHHHHHH…
lega sial hati..lens aku berjaya diselamatkan hasil dr TENDANGAN PENALTI hebat aku..

dah x pikir banyak dah..
lens murah ke tak murah..aku bantai sepak sekuat hati jer janji jgn
TENGGELAM dlm tasik!
lagi sakit hati kalu tenggelam terus..

hasilnya aku shoot video pakai Wide lens aku jer..
huhu,belasah jer la bro..
janji ada shoot daripada xder video langsung kan..
susah sebenarnya nak dapatkn cuaca yg elok & cerah kt memana..
lagi2 pulak sunset moment kt Hungarospa nih SYAHDU!!
____________________________

* LOVELY chicks *




k lar,sambung lagi esok2..
kalau korang follow FB page aku korang akan berpeluang dpt tengok hasil video yg aku shoot tuh..
yg mana video itu masih LAMA lagi akan muncul sebab aku sangat2 sibuk dgn tugasan2 yg lain :p
untuk entry nih aku share gamba jer la yeh…hehehe

As’salamualaikum (:








don't forget to clickat the bottom of each blog entry once you are finish reading or watching at my photo's  :)

0 Comments:

Post a Comment