Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Tuesday, 8 November 2011

DAY 54 (20/8/2011) - "Artistic of Point and Shoot"


Semalam aku citer pasal
jumpa spot menarik untuk shoot sunset kan??




KOMEN & KONDEM anda lebih menarik kalau ditulis di komen box Facebook ini :)..jika tidak keluar,sila pergi ke MAIN PAGE blogspot sya..



Semalam aku citer pasal
jumpa spot menarik untuk shoot sunset kan??

haaaaa..harini per lagi..aku bawak la segala macam gadjet untuk support
nak shoot sunset ptg kang..

break hour aku tak mandi pun harini..
aku abaikan jer nak tido cam hari2 sebelum nih..sebabnya,
aku jumpa spot untuk shoot orang main sampan pulak! hahahaha
__________________


lain yg aku nk bwt lain pulak yg aku bwt harini..
nih aku share skit la beberapa gamba yg aku ambik..
hari yg SANGAT PANAS..
so aku shoot jer mana yg sempat..
aku bukan photogeraper berpengalaman pun..
ilmu pun cetek lagi..skill pun TUMPUL giler..

bagi aku,SETIAP MOMENT tak kan DATANG SEKALI LAGI..
so,sebab tuh la SETIAP HARI AKU KENDONG KAMERA aku pergi memana..
Point & Shoot (PnS) adalah cara aku..
yes,membazir shutter count kan?
pakai DSLR tapi snap gamba ikut dan jer..
ada certain moment mmg aku plan nk tangkap sbb nak dapatkn artistika-tikus moment tuh..
____________________






* 1 of the iconic sculpture inside Hungarospa *
kalau moment2 PnS plak aku snap sebab
aku nak abadikan KENANGAN bercuti aku di negara orang..
takmoh pening2 pikir pasal astistika-tikus fotogeraper lar..
janji aku ada kenangan apa yg aku lalui disini..

eh,baru perasan sebenarnya harini SABTU..haih~
standard setiap kali bwt yoyo trip aku mmg hampir2 lupa hari..
setiap hari bwt benda sama jer sedar tak sedar masa cukup pantas
berlalu meninggal kan aku..
______________________


malas nak bebel panjang2,sebab aku nak kasi korang layankn gamba jer harini..
BANYAK GILER AKU SNAP..
tapi aku share mana yg aku rasa terbaek jer la kot..hehe..
EH! sekali lagi EH!..
dlm paler hotak harini tetiba terpikir pasal nak shoot video pulak lah kat spot yg sama tuh..
nantikan jer la yeh =D
__________________________


* lake nearby Hotel inside Hungarospa *

* i love Summer Holiday =D *




silalah clickkt bawah setiap entry yg anda baca/tengok..sebagai tanda anda sudah singgah disini ok :D




komen dlm komen box fb yg tersedia sahaja,sebabnyer kalau anda komen di kotak yg terkeluar setelah click 'Like',sya tidak akan mendapat notification :)
cara paling mudah,just put your comment at the BOTTOM of each entry :)

0 Comments:

Post a Comment