Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Wednesday, 16 November 2011

DAY 55 (21/8/2011) - "Free Flow Water & Lovely Chicks"


* only on Summer Holiday *
AHAD!!..

harini adalah SUMMER HOLIDAY terakhir untuk beberapa negara eropah..
kt United States pun sama final day for summer holiday dorang untuk season 2011 nih..
tapi untuk Hungary masih ada seminggu lagi cuti dorang..
bertambah PADAT hari2 penghujung cuti disini..
manusia bertebaran & bergelimpangan
baring di bawah pancaran matahari..





*yehaa...fb comment box sudah kembali active :D..anda boleh K&K kondem&kutuk / C&C comment&condemn pasal entry,foto atau diri sya sendiri menggunakan FB comment box itu ok haha*
Read more!

Tuesday, 8 November 2011

DAY 54 (20/8/2011) - "Artistic of Point and Shoot"


Semalam aku citer pasal
jumpa spot menarik untuk shoot sunset kan??




KOMEN & KONDEM anda lebih menarik kalau ditulis di komen box Facebook ini :)..jika tidak keluar,sila pergi ke MAIN PAGE blogspot sya..

Read more!

Wednesday, 2 November 2011

DAY 53 (19/8/2011) - "Shower & Sleep"

SEMALAM citer pasal FRIENDSHIP..*sebenarnya semlm tuh bermaksud time entry nih ditulis..tapi update entry dlm blog dah lebih 3minggu terlewat..banyak perkara melanda sepanjang sebulan disini*
aku kenal dgn sorang awek Hungary..
dia nih cukup friendster..
eh?! jadahnyer pulak..
FRIENDLY la..
_________________________


* enjoying sunset at Hungarospa *





atas nih sebenarnya ada jer FB Comment box..kalau korang tak nampak korang kena pergi main page blog nih..kadang2 tuh keluar,kadang2 tuh dia lesap..
kalau xder keluar komen box tuh,korang bole komen & kondem aku kt comment box PALING bawah nih..komen box blogspot yg standard tu jer :)

Read more!