Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Saturday, 3 September 2011

DAY 36 (2/8/2011) - "Annoying & Disgusting"

* peng! peng! *
Fuhh…sungguh penat tiap2 hari bwt benda yg sama..
skang tengah serabut dgn video si Bajee..nak render tapi problem dgn plugins plak..
tak leh nak finalise kan lagi sbb sangkut jer rendering dia..
*btw video dah siap lama pun..sila lihat di akhir entry nih untuk video :)*


haa...LIKE fb page dulu baru baca..amacam?giler kejam kan :p



Harini SELASA hari ke 36..
sangat bersyukur sebab aku masih mampu untuk menulis..
walaupun aku tau tak ramai yg baca blog aku..
apatah lagi BERAPA RAMAI yang sekadar baca CAPTION GAMBAR jer..
bukan baca full entry pun..baca caption kt gambar jer sudah la kan..hahaha
*sila tinggalkan komen pada sesiapa yg baca CAPTION GAMBAR jer*

harini sungguh bernasib baik..tak jadi gerak g Debrecen sbb Garbo bwk banyak barang
dalam keter dia..
so lewat ptg jer baru gerak g street main yoyo..
_________________

* street art yg berharga 2000Forint(ft) = RM32 lebih kurang *

hermmm..
aku berbuka dgn makan ice cream jer tadi..
ice cream scoop pakai batang keropok cam pakcik indon yg slalu jual tuh..

kalau kt KL paling murah skang aku rasa 50sen kot..siap dpt 2 scoop lagi…
kt sini,1 scoop penuh 170Forint (fo)..
harga tuh sama dengan RM2.60!
huhuhu..nasib baik sedap..

lepas balik dr street kt rumah baru makan lebih skit..
lebih tak lebih jugak la..
Maggie Kari sebungkus,roti sapu mentega dgn biskut coklat jer..
huuuu..aku rindu air BOOM2 POW sec13 dgn nasi ayam berempah!..
_______________________

* andai kata ku ada seorang puteri disisi,PASTI aku akan membawa dia berjalan2 dgn ini..AKU SENDIRI yg akan ride the horse ^_^ *
* alat bantuan berdiri atau alat mengawal peribadi? *

Harini nak sambung citer pasal SEMALAM..
pasal..
PERANGAI PELIK & BAD HABIT

dorang nih semua..
kalau dah hidup sama2 3 bulan,
pastu baki lagi 2 bulan HIDUP SEBILIK!..
segala macam tabiat buruk tuh keluar la..
yg annoying,yg JOROK / jijik dlm bahasa Indonesia

1 yang paling aku BENCI..*sangat BENCI!*

DORANG SUKA KENTUT MAIN LEPAS!!

dah ler kentut KUAT GILER!
tambah pulak dorang punya style KASI HAMBUR SEKALIGUS!
tak main kasi control2 keluar skit2 bai..saving sangat tuh..
dorang kasi HAMBUR FULL THROTTLE tembak keluar paling KENCANG MANTAP!

prooootttttttt!! CRIIITTT!! TTTROOORRTTTT..
segala macam jenis bunyi la..

xder cover2 punya..main hantam sekaligus jer..
kadang2 tuh paling celaka si Daniel nih..
pemegang tittle “LOS MEJOR PEDO TODO LO MUNDO”
*sila pakai GOOGLE TRANSLATE untuk maksud dia*
xpun korang search kt Youtube dgn title yg sama haha



ada skali tuh aku tengah duk tunduk belakang dia ambik barang terjatuh..
HAMBIK KAU!
DI KENTUTNYA MUKA AKU NIH!

BEDEDAH betul!..geram sial aku..
kadang2 kalau aku jalan belakang dia kena berhati2..
dia suka kentut jugak!
time tengah jalan2 kt street pun slumber katak jer dia kentut..
____________________

* piece of art from spray can *
TAK SOPAN langsung..


umur dah separuh abad,tapi perangai HANCeeng!
Dalam bilik tak yah citer la wei..
BERBALAS PANTUN setiap malam..

Kalau Fabian dengkur bapak kuat,si Daniel balas pantun dgn KENTUT…
itu la sepanjang malam aku dengar tiap kali nak tido..
kalau waktu siang tak tido masing2 berbalas pantun kentut..
___________________

* siapa yg folow blog aku dr AWAL,mesti familiar dgn benda alah nih..kalu tak tau sila tanya atau cari & baca sendiri *

Diego pun skang nih dah mula pandai BERBALAS PANTUN jugak..
tapi pantun dia 2,3 kerat jer..
xleh celen di Daniel lagi..
dia RAJA PANTUN..
10 kerat & harkat terus! tak main 4 kerat pantun bai..haha

busuk tuh jarang sampai ke hidung aku..
tapi BUNYI dia,CONFIRM seluruh tingkat 1 nih boleh dengar! haha..

Geli sial kalau setiap masa dengar Daniel nih kentut jer..
aku paling pantang kalau ada orang perangai camnih..
harap2 bakal pasangan aku bukan org jenis camnih ler..
tak sanggup aku..
tak sanggup nak PUJI kentut dia WANGI setiap hari! hahahahaa!!

k lar..GELI dah aku nak citer lebih2 pasal kentut Daniel nih..
perangai tak senonoh..
ANNOYING + JOROK!
____________________

* new teens friends *
* langit petang disini SANGAT CANTIK!!!! *
btw,mmg hobby aku suka snap langit2 petang waktu di Malaysia..

view in 720p HD mode for better quality



entry semakin lambat di hapdet sebab tak perlu nak RUSHING2..bukan ada orang baca pun time2 cuti raya nih..kalu ada yg baca tuh apa kata anda clickkt bwh nih sebagai tanda SELESAI MEMBACA:)

3 comments:

  1. kalau lah kentut tu dapat di ambil gambar...mesti bedebu bilik ko tu...n kalau lah kentut tu berwana warni...mesti cantik pemandangan hungry kan? alangkah indah nyer kentut tu heheheheh

    ReplyDelete
  2. Joe:: HAHAHHA!!!! TAK DAPAT DIBAYANGKAN KOTORAN YG BOLEH DILIHAT BEGITU!! HAHAHA...

    ReplyDelete
  3. bai...boleh komen lg ke ni...x kire aku nak komen gak...wakakakaka....aku suka la bai entree kentut ni..wat aku senak perut gelak... wakakakakakakaa

    ReplyDelete