Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Monday, 22 August 2011

DAY 24 (21/7/2011) - "Salah Up Photo"

* walaupun sudah berumur lanjut tapi masih cekal bekerja(kot) untuk meneruskn
hidup2 seharian..aku paling xleh control feel kalu tengok warga emas di jalanan..*

Ok,sebenarnya entry nih hanya ada GAMBAR SAHAJA...sebabnyer???


AKU TERSALAH EDIT GAMBA..

patutnya nak edit gamba untuk ENTRY DAY 25..skali tersangal sangat SENGAL TOYIB bole terambik gamba dr folder DAY 24 pulak..

so,korang tengok jer la gamba2 hampeh yg aku Point & Shoot jer..
*rajin pulak aku nk banyak berpikir..dlm pale otak nih jer dah banyak sangat benda lain nk dipikirkan selain dr pikir shot gamba2 artistik jer*




______________________

* no caption *
* no idea *
* no skill *
* no talent *
* NO-thing to do *
* oh NOOOOOO..!! *
mcm2 jenis org kt sini
* no time *
* NO-t my skill to dance good like this kids *
* JAWAPANnyer adalah SPRAY CAN ART..*
- untuk ENTRY SBEELUM NIH,ada yg jawab art pakai KAPUR..erk?!!
jadahnyer pakai topeng gas bagai semata2 kapur jer..hehe

Bolivia 2009 dulu ada jugak tengok benda yg sama kt Santa Cruz,mamat kt Bolivia tuh lagi POWER RANGERS skill & performance dia compare dgn mamat kt Hungary nih

nih pulak contoh video dr Youtube..



aku ada gak shoot video mamat kt Hungary nih bwt kerja..tapi lain kali baru Upload kt APERTUREKU




gamba aku snap memang tak menarik dr pandangan mata2 anda yg bole tukar2 focal length ;p..tapi bole jer LIKE kan kalau dah selesai tengok tuh^^

0 Comments:

Post a Comment