Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Friday, 19 August 2011

DAY 22 (19/7/2011) - "Cis Bededah,Quality Rendah"

* the only photo group yg aku suka *
pakai ifon jer nih..

ingatkan hari nih bole tido awal..cis2,dah le penat giler…sampaikn aku malas nk mandi lepas balik dr street tadi..
rasa nak terus tido jer dgn tuala sekali haha..
dulu 2009 kt Bolivia selalu aku camtuh..
balik dr bwt show setiap ptg mesti penat giler..dah siap2 pakai towel terus on9 tung.tang.tung,tang terus tertido..haha
dia punyer SYIOK x terkata la…haha

OK! kita KOMEN & KONDEM dulu sebelum meneruskan bacaan..nampak gayanya lebih BAGUS komen box nih letak kt ATAS sekali..senang skit aku nak monitor kondeng2 anda semua :p



* ada beberapa gamba AURAT kanak2 yg terdedah..anda yg kurang selesa untuk bulan pose nih,sila lah skip dr melihat gamba2 tuh :p..btw,BANYAK sangat gamba2 yg diambil harini dikelilingi manusia2 beraurat BERDEDAH2 *


______________________


* 3 BUDAK HITAMMMMM!!! *
* antara PENONTON CILIK yg sporting habes! *
adoii…dah jam 2am..tido lambat pun sbb kena servis balik yoyo2 aku…TIAP2 HARI mesti ada jer yoyo aku yg rosak atau kena ambik…salah letak la..
tapi mostly setting lari & rosak la..
ni semua sbb QUALITY PRODUCT YG RENDAH!..
dah ler made in china..tapi quality product mmg berada pada tahap yg cukup2 makan jer..
xder la tinggi mana pun quality productnyer..
just nice untuk beginner player jer..
sesaper bebudak atau org dewasa yg nk start main yoyo dgn yoyo murah,aku rasa brand Global Yoyo nih mmg sesuai sangat la..
tapi kalu betul2 nak ikutkn,dengan harga yg dorang tawarkn kt sini sebenarnya boleh dapat yoyo BRANDED yg lebih tinggi quality nyer..
xper la..susah tuh mmg susah nk maintain yoyo yg quality rendah camni.,..tapi nk bwt camner,ini jer yg kitorang mampu tawarkn..huhu
_______________________

* kanak2 yg sporting habes! *
ni bwt show kt waterpark another city..kecik jer waterpark nih..kiranya untuk neighbourhood area town nih

aku kt sini senang mengelamun..tetiba tersenyap & memandang jauh ntah kemana..
dorang selalu bertanya kt aku..

“que pasa nazri? esta bien??” - Spanish
(what wrong nazri?..are you okay??) - English

aku ok jer sebenarnya..cuma aku mmg suka camtuh..sajer nk mengelamun sekejap..duk diam,tak bercakap & bwt muda muka derkk jer..

aku nak save energy aku untuk hari2 esoknyer..
penat woo..nak ajar bdk lagi,bwt show,nk kena solo freestyle lagi..nak repair yoyo2 bebudak yg rosak lagi..
pastu kena lead & bercakap untuk team routine lagi..
semua nak aku jer…hampess..

tapi kalu mlm kt street aku mcm ada tenaga lebih pulak..
mungkin sbb mlm tak panas cam siang2 matahari terik..
mlm lebih cool skit..tapi aku yg terlebih caffein dlm badan kot..hyperactive plak mlm2 kt street..haha
_____________________

* dorang nih suka sangat menyemak time aku nak bergamba! *
* adaa jer dorang nih nak menyelit dlm gamba2 aku! *
* sila abaikan permandangan BELAKANG tuh..haha tu hot water tuh..thermal bath dorang*

penat la bai…keluar awal pagi,sampai ke petang bwh matahari..pastu balik hotel ada dlm masa 2jam jer untuk rehat,mandi dgn dinner kt hotel..
bapak dia lar..lepas tuih tuh jam 8 dah kena g sreet..balik hotel semula jam11..
_________________

* ala muka habis CHOIY-MEL dah nanges tuh..haha *
* Main Street of entertaiment yg PENUH dgn manusia di kala waktu malam Summer Holiday! *
TIAP2 HARI CAMTUH…saper yg x biasa dgn cara camnih mmg susah skit nk kerja dgn promotion yoyo style dorang nih..
oergh…apa yg aku tulis nih da x ebtul dah..mata bole tertuptup tetobha nih.
ngantuk la bai…
tido dulu..

BYE.

LIKE FB ApertureKU untuk video2 yg bakal menyusul!



AKU NAK BWT VIDEO RESPOND untuk idea si Mat Lufhfi nih..dah 2minggu shoot tapi belum nk edit lagi..korang tengok update nanti2 la yer..KORANG PUN JOIN LA WEI..skali skala sungai tekala bukan slalu kan..;)




*UPDATE TERKINI HARINI 19hb OGOS 2011*

1) Diego kalah taruhan..dia tak dapat menahan MAKAN & MINUM sampai waktu berbuka..so selamat aku xyah nk belanja dia berbuka dgn burger..haha

2) 1st time mandi naked dlm shower room dlm HUNGAROSPA yg asalnya aku masuk hanya untuk cuci kaki jer..haha


NAK KOMEN MALU,TAKDER IDEA KATANYA..NAK KONDEM TAK SAMPAI HATI..
APA KATA korang click LIKE jer entry nih ;p..jari tuh berkematu yeh xleh nk click LIKE??
*eh korang perasan tak kt bawah tuh pun ada LIKE button dr GOOGLE PLUS*

0 Comments:

Post a Comment