Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Tuesday, 16 August 2011

DAY 19 (16/7/2011) - "Sajian Mata,Kacamata Hitam & Kulit Hitam"

* Hungarospa - Aqua Palace Building (indoor waterpark) *


HITAMMMMMMMM!!



intro yg sungguh kejam bagi diri aku sendiri..
perghhh harini malas giler nk tulis entry..
rasa cam dejavu pulak mlm nih..
tadi baru selesai main yoyo kt street skit…830pm-1030pm..perghh 1st time bwt yoyo promotion mlm2 bute kt street sial beb..
aku x kisah kalau sekali sekala jer ada..
nih dah mmg dlm plan dorang kena..
siot betul..dah le tadi siang penat bwt show BAWAH MATAHARI bai..
giler panas terik+terbakar kulit ku!
waaaa…bagi dorang ok la kot..mmg dorang cari panas2 nih..
yer laa..SUMMER HOLIDAY..berjemur jer la kerja dorang..
cuci mata itu dah menjadi sebahagian dr “hidangan harian” kt Hungarospa nih..
___________________

*1st spot kitorang perform..2nd spot atas stage tapi lupa nk amek gamba *
- owh yer ada gamba contoh kt entry SINI
* berhadapan dgn Beach dorang *
dah di saji..kita makan jer la..haha
kalau bole SEMINIMUM YANG BOLEH dorang nak pakai bikini dorang tuh..haha
ooopssssssss….
tak leh citer lebih2..nanti ada yg otak melayang..hahaha *skang bulan puasa,so xleh nak up gamba2 belanja*
cukup sekadar aku jer yg tau apa yg aku nampak..haha
nak tau lebih kena la lepak dgn aku skali haha..

owh,btw harini bangun awal giler..nak kejar breakfast & masuk HUNGAROSPA jam 10am..
mula2 masuk mmg tak ramai sangat la…yer la awal lagi bai..
tapi dah time2 lunch hour tuh HAMBIK KAU..
BERSEPAH2 MANUSIA..
kt restoren full!..kalu boleh sampai makan bersila la dorang nih..haha
tapi mana dorang reti kan..
eropah la katakan..haha
____________________

* tengah setting stand booth / bole buka2 masuk beg *
mcm2 jenis org ada la..dr German ada,Poland ada,Italy ada…
mana lagi?
ntah Russia pun ada jugak kot..haha
mana2 negara eropah yg dekat2 sekitar Hungary mesti dtg sini untuk habiskn SUMMER HOLIDAY dorang..
panassss bai..
dah la aku ni KULIT MELAYU MALAYSIA..
yg selallu biasa dgn cuaca panas & lembab..
kena panas camni tiap2 hari mmg EROPAH la aku..
______________________

* ni la dia Welcome Drink 1st Dinner kitorang kt Hotel Silver untuk Entry SINI *

10am,2pm,4pm & 6pm..plus night street show @ 830pm

hambik kau..yg mlm cam relax skit..tapi yg siang tuh!! rabak panassss…
dah le pakai sluar pendek cam nak main bola..haha 1st time tuh aku pakai sluar camtuh main yoyo plak..
habis professional la..
sambutan crowd not bad..tapi mostly tujuan dorang dtg sini untuk mandi mande..bukan tetiba nak main yoyo pulak..
tapi still ada jugak yg hangouts dgn kitorang tiap kali show..
sajian mata seperti biasa sentiasa KELILING PINGGANG..hahaha..
pakai spek mata hitam Oakley bwt show,mata liar merata2 haha..
_____________________

* HAHAHA..sticker yg lawak..btw,kt sini mat keter kurang..lebih banyak mat superbike *
k r,aku pun malas nk tulis macam2..ponat bai…jari penat..betis penat berjalan dgn berdiri sepanjang hari..
mata ngantuk & kuyu sbb panas terik..
ni pun dah jam 3am..esok patut bangun awal nih!! waaaa…
baru settled set yoyo balik..
ingatkn bole curi masa bwt video skit..
tak sempat bai…haha
lain kali jer la kot..
untuk u’olls semua…
kita sambung esok jer la…
dah rabak nih..
selamat malam Hungary & selamat pagi ahad Malaysia..
rindu sama roti canai wak rojen kg.subang! haha..
________________________

* JAKUN sebab 1st time tengok FERRARI YG KOTOR! *
- sory lupa nk snap angle full car..haha sengal~

ok nak SHARE 1st HDSLR aku shoot pakai D90 kitlens jer time nih..sajer nak try function video dia;)



kalu nak baca lagi citer hari2an aku di HUNGARY ni..teruskn la membaca untuk esok2 & esok2 lagi..
sbb aku mmg tengah usahakan untuk tulis SETIAP HARI selama 90 hari di TANAH EROPAH nih..
jgn lupa click LIKE kt www.facebook.com/ApertureKU ok..



nak KOMEN atau KONDEM kt bwh nih jer..senang bukan?:)


bagaikan berak tak cebok hari2 anda kalau korang tak click LIKE entry nih ;p..
*eh korang perasan tak kt bawah tuh pun ada LIKE button dr GOOGLE PLUS*


0 Comments:

Post a Comment