Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Sunday, 14 August 2011

DAY 17 (14/7/2011) - "Bikini,Silence & WTF?!"

* random shot dlm bas otw to Debrecen *

hadoi…semlm lupa nk tulis entry untuk hari ke-17…
dok syiok layan download footage2 video dgn movie2 sampikn jam 4am terus tido terlupa nk tulis entry..haha
so mlm ni tulis balik untuk semlm punya…menulis dlm keadaan gelap..
GELAP?nak tau kenapa?tunggu la entry hari ke-18 esok ok..hehe
*citer SANGAT MENARIK sbb pertama kali & tidak disangka2!*

*disebabkan harini punya gamba terlalu sangat tidak sesuai untuk bulan puasa,so kita sambung lagi dgn koleksi2 dr gamba2 entry hari ke-15 TRIP TO DEBRECEN*

ni nak citer hari ke-2 duduk HOTEL SILVER 4 bintang la sangat..
bangun jam 9am sbb nk breakfast free dlm hotel..haha
lebam siot bangun semata2 untuk breakfast..
lepas mkn sarapan per lagi..sambung taido la..haha
sampai le ke jam 4ptg kalu x silap baru nk bangun balik..haha
hermm ptg tuh gerak g umah Garbo..nk rehearsal lagi la katanya..haha
ok fine..lepas rehearsal Zsuzzy (sebutan Suzy) ajak semua mandi pool..aku da la x pakai bikini lagi mau ajak swim..haha
lupa nk pakai pakaian renang la.a..
dorang semua belasah mandi sama2..ala bukan besar pun pool kt umah garbo tuh..dlm lebih kurang 6-8m panjang & 3m lebar jer..
kira ok la..dorang pun bukan family besar pun..2 twin pompuan,2anak laki..haha aku janji dgn dorang esok baru join dorang dlm pool skali..
_________________

* apa punya tajuk Harry Potter daa..HALAL? *
* gamba org melintas jalan lagi..KENAPA la aku suka sangat snap org melintas?? *
* transparent wall untuk tangga..pencahayaan asli *

Sumpah..harini x bwt apa2 sangat..x belanja apa2 pun..banyak tido,mkn,fb & lepak dlm bilik jer ..
sampaikn la kemlm..

DAH INI JER LA KOT NAK TULIS UNTUK HARI NIH…hahahahaha!!!
_______________________

* random shot building kt Debrecen *
_____________________________

eh jap2,alang2 dah citer pasal lepak2..ni nak habaq mai..
kwn town nih,dorang akan lepak jalan2 kt street sampai ke mlm..jam 11-12am baru nk balik..
1 benda la nak kongsi lagi..
dlm buku hotel kt bilik nih ada tulis..after 10mlm semua org dlm hotel xleh bwt bising2 atau apa2 jenis gangguan..
ok fine aku boleh terima la skit..
tapi semlm Daniel ckp dia dpt info dr Garbo kt Hungary/Europe nih ada 1 rules..
lepas jam 12mlm kita xleh bwt apa2 jenis bising pun..
even nak pasang music kt laptop pun xleh..kalu nk pakai earphone..
tv pun xleh kuat..kalu bole silince terus atau pakai earphone..

WHAT THE FISH!!

bapak la..dlm bilik kita suka hati kita la nk bwt apa..
bukan berdentum pun speaker laptop nih bunyi dia..
mcm sial hampeh jer..
last2 mlm tuh Diego yg paling bising dgn bunyi laptop dia..layan berita dr Brasil..cis2..
dorang ckp itu pasal kt street lepas jam 12am semua org balik rumah & music pun stop..
habistu kt clubbing itu hari berdentum musik sampai matahari terbit jadahnyer??

aaarrrgghhhhhHHH GERAM GILER AKU…TAK LOGIK LANGSUNG!
g MAM la..malas nk layan…
dah malas nk tulis dah..xder idea dah..haha
bye

* korang layan la gambar2 dr Trip to Debrecen nih *
ada soklan boleh tanya kt FB comment box bawah tuh
_________________________

* Eiffel Tower in LEGO!
mengidam nk g France ;( *
* signboard kt stesen bas Debrecen.
anda sentiasa diperhatikan oleh org lain *
__________________________

* haha gamba yg sama dgn aku SEMALAM,Diego pun nak sekeping yg sama jugak *

* 2nd hand shop *
* ni jadinyer kalau suh org lain amek gamba *

* berapa banyak jam daa kt atas bangunan2 kt Debrecen nih ada *









Sila LIKE fb page ApertureKU untuk anda yg masih belum LIKE ;)




NAK KOMEN ATAU KONDEM AKU KAT SINI TAU ;)

bagaikan berak tak cebok hari2 anda kalau korang DAH BACA tapi TAK click LIKE entry nih ;p..
*eh korang perasan tak kt bawah tuh pun ada LIKE button dr GOOGLE PLUS*


0 Comments:

Post a Comment