Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Tuesday, 7 June 2011

Travelogue & Video

aku plan nak bwt travelogue & blogging in video..

kadang2 tuh nak menulis cam malas la pulak...dah ler nak cerita panjang berjela..
tambah pulak tau2 la aku ni jenis kalau dah menulis panjang2 mesti meleret2 kadang merapu2 dah..haha

last aku tulis blog awal tahun haritu..pasal nak masuk CST punya comp...
tapi bagus gak,bermula dr situ mcm2 benda menarik yg berlaku dlm hidup..

mula2 nk masuk comp CST tuh untuk menang hadiah free wedding video..nak kasi kt kwn..
last2 x menang..so aku pikir better aku sendiri jer yg shoot untuk dia..hadiah terindah dr aku la kiranyer..hahaha
tapi aku ni bukan la hebat mana shoot video..apa tah lagi nak edit video..haha
aku bukan berlatar belakang kan mass com atau apa2 yg berkaitan dgn video production nih..
so,mana asas ilmu yg sedikit2 tuh aku ada aku balun kasi blender semua..

alhamdulillah ada perkembangan menarik walaupun mengambik masa yg lama skit..*proses pembelajaran mmg cenggitu hehe*

dlm jangka waktu sepanjang aku x menulis nih BANYAK sebenarnya aku nak tulis dlm blog nih..
tapi x menyempat ...dlm erti kata lain tunggu punya tunggu dah jadi malas...hehehe

okok,dlm masa terdekat nih aku tengah dlm perancangan yg MENARIK dlm tahun2 ganjil nih..
2005,20007,2009,2011...

*mak aii...terlebih kosong (0) pulak..haha..2007 daa...

tahun2 ganjil nih aku tak tau la kebetulan atau telah dirancang..tapi 2011 ianya berulang kembali..
kali ni aku nak bwt sesuatu kelainan dlm kehidupan harian..
nnti kan ler..
btw,RAJIN2KAN jari anda click


ni link ke FB page ApertureKU...
aku bwt video & photo pakai nickname/tag nih..
so,kalau nk tengok apa yg terbaru hasil & kehidupan harian aku bole le click benda tuh..

HUH?! KORANG X DER FB UNTUK CLICK LIKE TUH??
"nampak bebenor menipunyer..."

k bye

3 comments:

  1. en.Wadi:: thx :)..gamba dr sabah tuh..dah lupa nama tempat dia..tapi depan laut tuh mengadap Pulau TIGA...
    tuuu..yg kecik2 garisan hitam tuh Pulau Tiga ler tuh..hehe

    ReplyDelete
  2. Cik.Wadi sebenarnya yeh?? haha..sory ingatkn laki tadi..tu la pasal..nama tuh pelik pulak:)

    ReplyDelete