Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Sunday, 2 January 2011

UPLOAD GAMBA!

mak aii..LAMA GILER aku tak tulis apa2 dlm blog nih..
MALAS SIOT nak tulis tapi xder respon dr org lain..

*huhu nampak sangat blog aku xder FOLLOWER*

sbb tu aku lagi suka active kt Fb jer sbb kt situ ramai lagi mmber aku yg selalu online dgn respon cepat dgn apa yg kita sedang bwt..
banyak sebenarnya benda2 yg aku nak kongsi dgn KORANG YG SUKA MEMBACA nih,tapi disebabkan kurang follower bwt per aku tulis selalu kan?

*kalu anda sedang membaca blog aku nih,sila tinggalkn pesanan ringkas dibawah..ok tqtq*

...tiba2 harini aku nak tulis skit sbb tengah menunggu upload gamba dlm Fb..HAHAHA!!
UPLOAD GAMBA DLM FB!..
maybe ada kwn2 rapat aku tau perangai aku..
aku memang PEMALAS GILER NAK UPLOAD GAMBAR masuk
dlm Fb..kadang2 tuh lebih setahun pun jangan harap aku nk upload masuk..
HAHAHHAA..memang sengal giler kan???!
dah amek gamba gempak2 pastu simpan bwt pekasam jer dlm hardDISK..
kalau rajin atau DIPAKSA baru la aku upload..haha..
kalau x memang HARAPAN ler aku nk up gamba korang..
jadi sebagai pengajaran,gamba2 yg aku snap MEMANG SUSAH DI UPLOAD KE FB..

hermm....korang mesti ada yg perangai camni gak kan?
saper perangai sama cam aku angkat tangan? dah angkat tgn jgn lupa plak tinggalkn komen skit kt bwh nanti...haha
ok lar,tujuan aku malas nk upload gamba dlm fb DISEBABKAN aku x nak
org lain amek gamba aku suka2 tanpa kebenaran!!
dah le amek suka2 pastu guna pakai semula untuk tujuan sendiri!
aku x suka lar..
penat2 aku snap gamba pejadah semua pastu senang2 jer org lain curi amek gamba aku tuh..
kedekut tu idak ler,tapi hasilnya penat lelah titik peluh ketiak aku terbazir camtu jer..
dah le time snap gamba berlecak jadah semua ketiak aku nk amek gamba tuh!

adoiiiyai...penat wei amek gamba pastu org lain/tuan muka tuh curi gamba dr aku suka2..
sebab tu aku x suka upload gamba aku dlm fb/internet..
lagipun kadang2 gamba2 yg kita upload tu takut org salah tafsir pulak..
biasalar..kita dah syiok upload gamba kadang2 terlepas jugak gamba2 koleksi peribadi/snapTERBOEK sendiri..
nanti org pakai gamba dia untuk tujuan lain..
lagi hampeh kalu jadi bahan gosip..
contohnyer gamba berpeluk dgn laki/pompuan..
kalu dah dorang ber2 memang rapat camtu+dah terbiasa bergamba rapat2,nanti mesti member2/org terdekat dok ngata kita ni liar lar..soSIAL sangat lar..

kk,kt sini aku nak share beberapa gamba yg aku tengah nak upload dlm Fb tuh..


YES AKU BERJAYA kembang kempiskan hidung aku! (O O)


HO!HO!HO!HOtak kau!


cam winter sonata tak??hahaHARAMjadah..


geng2 giler camera nih!


bangau oh bangau..


yerrr...poyo kan?! balik2 gamba i-City..dah boring kan?!!
ni 1st time! 1st time aku upload gamba i-city walaupun dah banyak kali aku pergi snap
gamba kt sana lepak dgn kwn2..hahahah!!
"nk tengok full collection gamba i-city nih korang masuk tengok dlm Fb aku ok..
kalu korang xleh tengok,maknanya korang bukan dlm friendlist aku..hahaha!!"
banyak giler kot koleksi gamba g i-city aku amek,tapi yg pertama kali aku upload..
hahaha...sya memang pemalas..sory yer pada kawan2 lain yg tiada gamba kita di i-city..
di lain waktu sya up lagi..tapi nak lagi cepat plz paksa sya selalu..haha
k lar,aku nak tido dulu! 330am dah nih! esok kerja pagi pulak der..mampui..huhu
adios amigos! bueno noche!
ZZzzZZzzz....

p/z:: title entry kali nih sepatutnya PASSWORD! ...aku nak citer pasal
aku selalu lupa pasal password yg aku nak login mana2 account..
tapi tak perasan pulak aku tertaip cerita pasal upload gamba pulak..hahaha

4 comments:

  1. sory la kawan2..aku xtau apa yg aku merepek kt atas tuh..aku main tulis jer ntah2 apa2 ntah yg aku citer..hahaha..

    ReplyDelete
  2. meh la nk follow... sian dia haha

    ReplyDelete
  3. aku pon malas nak upload gambar..

    ReplyDelete