Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Monday, 3 January 2011

soSIAL 2011

okok,entry ni aku copy paste jer dr tumblr aku...haha..malas nak tulis panjang2 tapi citer lebih kurang sama jer..haha


dah 2011 dah pun...

aku rasa ni entry yg ke-2 aku kot dlm tumblr nih..hahaha..

sumpah aku malas nk tulis apa2 dlm tumblr+blogspot aku sendiri pun kadang2 jertulis entry..


so this year 2011 aku kena kurangkn lagi aktiviti soSIAL aku yg banyak pakai duit..sbbaku kena berjimat cermat dgn lebih ketat lagi..huhu..

last year 2010 aku banyak berbelanja..belanja beli macam2..dr semurah2 t-shirt RM20 YG COOL GILER sampaikan ke kamera d300s yg SUPER COOL!!

last benda terakhir yg aku beli untuk tahun 2010 membuatkan wallet & poket aku ranap terus...hahaha..

aku beli LED lcd tv!! 40" pulak tuh! tv kt umah dan2 pulak rosak time aku tengahberpikir nak beli tv baru...cam faham2 jer tv lama tuh..bole baca pikiran aku..

ni ha dia..

lebih 2 minggu aku survey kedai2 electric sekitar shah alam dgn kg.subang..last2 timechristmas aritu terus k beli kt SACC jer..nasib baik akak aku tolong skit untuk bayarCASH TERUS!...so,aku berhutang dgn akak aku jer lagi senang dr berhutang dgnkedai..huhu..

gambar untuk tv lcd LED MEMANG TERBOEK!!

sumpah aku kata gambar dia real giler...tengok movie cam tengok "the making of.." punya version..gamba clean+movement gamba lebih cepat+sharp..

kalau tengok motorsport & sport memang lagi TERBOEK!!

dah beli tv baru x best kalu x padankn skali dgn tv cabinet baru..so,bertambah ranap wallet aku...aku kena hunting tv cabinet baru yg lebih modern design dia..supaya padan dgn tv yg SUPER COOL ini ok..

kk,malas nk tulis panjang2...nak layan tv hahah..

adios amigos..

*saper yg folow blogspot aku,korang bole baca benda yg sama nih kt situ..sebab aku nak copy paste balik entry ni kt blogspot gak..hahahah!!! pemalas giler...*

0 Comments:

Post a Comment