Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Sunday, 31 October 2010

1st HDSLR

video nih aku dah shoot dr Feb 2010..
dah up kt youtube pun dah lama..
kt channel aku jer almost 500 viewers...
tapi dlm channel Sunny (rider dlm video tuh) dah lebih 18,000 viewers dah tengok!! giler bab la...
baru2 nih jer aku dpt up HD quality punya video dlm youtube & fb TANPA KENA BLOCK...ahhahaa!!
so,kalau korang nk tengok better quality,g search kt youtube pakai nama video yg sama...
"Sunny BMX by MOJI"
hahaha..skali aku dah kasi up kt atas ni senang skit..tukar setting jadi 720p baru kaw gamba dia sharp skit..

saper2 yg ada fb aku pun bole tengok dlm acc aku gak..HD quality gak..
oh yer,btw video nih aku shot pakai D90 kit lens jer..
critics & comment dialu2kan..ehehe

0 Comments:

Post a Comment