Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Thursday, 22 October 2009

Mari Kutuk Pasal Lagu..

mari mengutuk lagi jom!!..haha..aku nih suka mengutuk macam2...banyak benda aku x puas hati dlm kehidupan seharian nih sebenarnyer..dulu xtau kt mana tempat yg sesuai nk kutuk kaw2..tapi skang aku dah ada tmpat yg best...blog ni ler per lagi..

arini nk kutuk pasal muzik (antara perkara paling AKU SUKA KUTUK)..lepas makan pizza sorang2 bnyk plak idea dtg..cam biasa,

ANDA YG X SELESA DGN AYAT2 KASAR SILAKAN BLAH DR BLOG AKU NIH!..

aku dah post pasal 2 lagu nih kt FB tapi dlm version yg pendek sbb malas nk taip panjang2 kt FB tuh..bukan ada org layan pun..
so kt blog nih versi yg lebih lengkap...

lagu yg pertama nk kena kutuk & diCARUT oleh aku kali nih adalah lagu terbaru dr Shakira - Loba...lagu nih ada 2 version..english dgn spanish..tapi 1st time aku dngar adalah version spanish..seblum aku kutuk lebih lanjut,apa kata korang tengok dulu video dia nih>>>


*pundek betul lar wifi kt hotel nih..cam babi betul..dah le slow cam siput babi..bole plak semlm xleh nk connect LANGSUNG!..terpaksa sambung hari nih plak..*

dah tengok belum video tuh?...kalau belum tengok g ler tengok dulu cibai!camner korang nk faham apa yg aku kutukkan kalau vid tu korang x tengok lagi...GI TENGOK DULU!......

dah?..haaaaaaaaa........cam bodoh kan video tuh?!..dah le lagu cam bangang..citer pasal Loba@Wolf plak..pastu menari cam pelacur mabuk todi..dulu aku suka gak lagu2 shakira..tapi yg nih cam BITCH cara dia menari tuh!..more like a cheap WHORE!...sexy tu tolak tepi lar..tak steam langsung aku tengok body dia dgn cara menari camtu!..nak jer aku terajang bontot dia tuh!...geli aku tengok kaki,tangan pusing2 camtu..dahtu spanish version dah le aku x faham kena plak nanyi siap melolong2..serupa serigala..

time lagu nih dia nyanyi kt Latin America MTV Award 2009 aritu lagi sedih!...sound dlm video mmg cambest..tapi kalau 'live performance' memang shakira OUT HABES!...dah ler 'miming'..pastu menari nak serupa cam dlm video..GELI SIAL!!...

pendapat aku,strippers yg menari kt club lagi TERHORMAT & SOPAN dr cara Shakira menari dlm video clip tuh....

Lagu #2..
lagu ni BEST GILER BABI..aku sarankan korang HARUS ada lagu nih dlm music list iTunes korang!


tajuk lagu nih "WHEN LOVE TAKES OVER - DAVID GUETTA ft. KELLY ROWLAND"...ok,nih lagu electro..yg aku percaya adalah hasil ciptaan dr David Guetta sendiri.. dan jemputan khas Kelly Rowland untuk vocal lagu nih...kalau korang dngar original version dia MEMANG BEST GILER.....tapi,kt dlm video atas tuh adalah live performance kt Latin America MTV Award '09..MEMANG CAM PUNDEK HAREM TAK BEST LANGSUNG!!!!!!!!...............

sebab apa x best?...korang perasan,cara Kelly Rowland nyanyi kt event tuh cam pundek..lagu tuh dah x mcm lagu electro pun!...dah serupa cam lagu Pop RnB yg typical!cam lagu tu KElly Rowland sendiri yg punyer!...POYO JER! TERPEKIK,TERLOLONG CAM HANTU BOLONG!!! DOK JERIT2 CAM CONCERT SENDRI!...dah tu plak siap ajak crowd nyanyi sama2 dgn dia,tapi kesian,xder org yg response!hAHahAhaA....

NASIB BAEK ADA DAVID GUETTA dtg selamatkn keadaan..dia dtg dpn ajak crowd tepuk tangan sama2...baru ler ada response...

BENGONG lar Kelly Rowland...lagu Electro ko nyanyi cam lagu Pop RnB sendiri plak..SEDAR LAR BODOH..itu bukan lagu ko..

cukup untuk skang..kutuk lagu omputeh...lain kali aku nk kutuk lagu org melayu plak..lagu org MALAYSIA SENDIRI...ahAHhaah!!!!

Read more!