Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Tuesday, 20 October 2009

PERINGATAN PADA SEMUA PEMBACA

sebelum blog aku ni 'berkembang pesat',adalah baeknyer aku pesan kt korang2 yg baca blog aku ni bahawasanya BAHASA & TULISAN yg digunakn dlm blog aku nih mostly bercampur2 bahse mlayu dgn ingris..aku taip ikut sedap aku jer.so kalau ejaan salah,tatabahasa salah aku peduli apa.suka aku r.ejAan plak kadang2 tu pendek2 je,malas pnjang2.sbb kadang2 aku taip guna ifon dulu baru transfer masuk MAC (hell yeah im a APPLE MAC user!!) g mampus windows..ayat gak bnyk yg kasar2,x sopan,mencarut2 tu biase r.hari2 pun mencarut jer kot korang..so,kalu ada yg engkorang cam x selesa baca blog aku,aku peduli ape.."ade aku kisah?"..
hermmm,lagi..aku baru je nk berjinak2 dgn blogspot nih..so bnyk nk kena blaja lagi,care nk up gmbar pkai picasa ler..aduhh,beceh betul,nak up gmbar bnyk2 kena pkai system lain plak..kenapa x sekalikn dlm blogspot terus??leceh r..kalu aku rajin aku up le gmbar kt picasa tuh..kalu x aku up kt facebook je senang..1 tmpat je untuk semua gmbar.aku kasi link r nnti..nak up gambo yg sama kt lain2 platform bwt per?cam poyo jer..menunjuk sngt yg korang xder life!!rajin sesangat up gambo yg sama berulang2 kali..superstar hatta makcik jual nasi lemak pun x camtu..tapi kalu ada yg xdpt tgok gmbo kt FB aku tuh adalah disebabkn korang bukan dlm friendlist aku.bahse kasar dia,aku kenal korang,g mampus bwt per nk ushar lebih2 gmbar aku??haha..ALAMAK!terlebih sudey sambung lain kali r hahah...

0 Comments:

Post a Comment