Pages

Previous Entry Kena Baca Jugak :)

Thursday, 8 October 2009

My 2nd..try & error..

life getting bored & difficult lately..thx 2 Hanjang sbb dia yg racun aku suh bwt blog nih.....dr dulu aku xpernah nk tergerak hati nk bwt blog kt sini...dulu slalu bwt blog kt f'ster,pastu myspace..pastu terus malas dah sbb aku xder time nk post...taip2 nih aku suka,tapi pikir2 balik ada ker yg nak baca kalau aku taip bnyk2 nih??..so,skang aku rasa ni tempat yg paling sesuai kalau aku nk post something personal yg betul2 pasal diri aku jer..
so guys,enjoy my post & go get ur life now!Adios! Hasta Luego!.....

6 comments:

  1. alhamdulillah,senang jer kan buat...???
    aku tau ko suka b,cerita...
    jd berbaloi la kalu ko wat blog nie...
    hehehehehhe

    ReplyDelete
  2. haha..bercerita..betul gak tuh.bnyk benda nk citer tapi malas nk kluarkn sore..malas nk repeat banyak kali kt mmber2...senang baca kt sini jer..

    ReplyDelete
  3. tau takperr....
    dah apa lg bercerita lah...
    hehehehehehe...

    p/s:baik2 yer kat negeri org.jgn nakal2...

    ReplyDelete
  4. oi ko tak masuk blog aku ker???
    http://huntjunkphotos.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. bgus cerita kutuk ni,ske bce cmni..sebab asyik bce yang cover statement jew..bosan daa..
    saya pun br jew wat blog..
    xstart lagi bercerita nya.masa tidak mengizinkan.
    berada di negeri org kan..
    mesti byk pengalaman..
    share laa cepat2..
    maklumlaa nak merasainya pasti lambat lagi..
    ntah2 tak dapat.

    ReplyDelete
  6. ehh...ada org comment lagi kt topic ni yeh..??...Cik mazhanum,trima kasih sebab sudi meluangkn waktu anda disini...

    *camner kita nak tau ada org comment atau kasi respon kt dlm setiap posting kita yeh??....xder notification ker kt email??

    ReplyDelete